Miljuschka
Uniekaas traybake romige toscaanse pasta met zalm

Ingrediënten

  • 300 g zalmfilets
  • 140 g spaghetti
  • 20 g boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 80 g zongedroogde tomaten
  • 100 g room (of crème fraîche gebruiken)
  • 400 g spinazie
  • 150g Uniekaas Traybake Italiaanse stijl

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de zalm, spaghetti, boter, groentebouillon, room, knoflook, ui, zongedroogde tomaten en spinazie in een ovenschaal.
  3. Meng alle ingrediënten voorzichtig in de ovenschaal.
  4. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 minuten.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en mix de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
  6. Verdeel een laag kaas over de bovenkant van de traybake.
  7. Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog 5 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.

Gerelateerde producten

Traybake Italiaanse stijl
Traybake Italiaanse stijl

Meer recepten

Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Nacho's met kaas
Nacho's met kaas
Miljuschka
Kerstboom kaasbrood
Kerstboom kaasbrood
Miljuschka