Ingrediënten
- 300 g zalmfilets
- 140 g spaghetti
- 20 g boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 80 g zongedroogde tomaten
- 100 g room (of crème fraîche gebruiken)
- 400 g spinazie
- 150g Uniekaas Traybake Italiaanse stijl
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Leg de zalm, spaghetti, boter, groentebouillon, room, knoflook, ui, zongedroogde tomaten en spinazie in een ovenschaal.
- Meng alle ingrediënten voorzichtig in de ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 minuten.
- Haal de ovenschaal uit de oven en mix de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
- Verdeel een laag kaas over de bovenkant van de traybake.
- Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog 5 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.