Miljuschka
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen

Ingrediënten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de pompoen in blokjes, halveer de spruitjes en snijd de rode uien in partjes.
  3. Doe de pompoen, spruitjes en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover en bestrooi met tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
  4. Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de linzen toe. Meng alles goed door elkaar.
  6. Verdeel de Uniekaas Traybake gelijkmatig over de groenten en zet de ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
  7. Drizzle de balsamico glaze over de traybake.
  8. Bestrooi het geheel met de gemengde kiemgroenten.
  9. Serveer de vegetarische traybake direct.

Bereiding

  • 400 g pompoen
  • 300 g spruitjes
  • 2 rode uien
  • ½ bosje tijm
  • 2 el balsamico glaze
  • 1 blik linzen van 400 g
  • 150 g Uniekaas Traybake Hollandse stijl
  • 3 el olijfolie
  • 60 g gemengde kiemgroenten

Peper en zout

Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen

Gerelateerde producten

Traybake Italiaanse stijl
Traybake Italiaanse stijl

Meer recepten

Easy cheesy uniekaas plaatpizza quattro formaggi
Easy cheesy uniekaas plaatpizza quattro formaggi
Miljuschka
Borrelbrood
Borrelbrood
Miljuschka
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie