Ingrediënten
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de pompoen in blokjes, halveer de spruitjes en snijd de rode uien in partjes.
- Doe de pompoen, spruitjes en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover en bestrooi met tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
- Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
- Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de linzen toe. Meng alles goed door elkaar.
- Verdeel de Uniekaas Traybake gelijkmatig over de groenten en zet de ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
- Drizzle de balsamico glaze over de traybake.
- Bestrooi het geheel met de gemengde kiemgroenten.
- Serveer de vegetarische traybake direct.
Bereiding
- 400 g pompoen
- 300 g spruitjes
- 2 rode uien
- ½ bosje tijm
- 2 el balsamico glaze
- 1 blik linzen van 400 g
- 150 g Uniekaas Traybake Hollandse stijl
- 3 el olijfolie
- 60 g gemengde kiemgroenten
Peper en zout