Ingrediënten
Geschikt voor 4 personen
400 g aardappelpartjes
500 g broccoli en bloemkool (gemengd)
8 Merguez worstjes (300 g)
2 el kerriepoeder
3 el olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de aardappels en snijd ze in partjes. Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
- Doe de aardappels, broccoli en bloemkool in een kom en meng ze met kerriepoeder en olijfolie.
- Verdeel de groenten over de bakplaat en leg de worstjes er gelijkmatig overheen.
- Besprenkel het geheel met peper en zout naar smaak.
- Rooster de traybake gedurende 25 minuten in het midden van de oven. Halverwege
de baktijd de ingrediënten even omscheppen. - Voeg de geraspte kaas toe na 5 minuten (na het omscheppen) en laat dit goudbruin
meekleuren in de oven.