Koken met Miljuschka
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

Bereiding

Benodigdheden: ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

  3. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze even heel kort voor. Een minuut of 5. 4.

  4. Snijd de pancetta in blokjes.

  5. Meng de penne, broccoli, room en pancetta in een ovenschaal.

  6. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.

  7. Bak de traybake gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  8. Halverwege omroeren.

  9. Haal de ovenschaal uit de oven en meng de ingrediënten even door elkaar.

  10. Verdeel de kaas gelijkmatig over de traybake.

  11. Zet de ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.


Gerelateerde producten

Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Koken met Miljuschka