Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten

Ingrediënten

  • 4 plakken Uniekaas plakken Jong belegen per sandwich
  • 12 dikke plakken (zuurdesem)brood
  • 200 gram gerookte kip
  • 4 eieren
  • 2 avocado’s
  • 145 gram zongedroogde tomaten
  • 20 gram pittige kiemgroenten
  • Mayonaise naar smaak

Bereiding

15 minuten

Kook de eieren 5 - 7 minuten. Snijd de ei, avocado en gerookte kip in dunne plakken. Verwarm wat olijfolie in de grillpan en rooster het brood aan beide zijde totdat ze mooi bruin zijn. Besmeer het brood met mayonaise. Leg de gerookte kip en plakken Uniekaas erop. Voeg de zongedroogde tomaten toe met daarop een sneetje brood. Op de volgende laag mogen weer twee plakken Uniekaas. Leg de ei, avocado en kiemgroeten erbij en leg vervolgens het laatste broodje erop.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda