Ingrediënten
Geschikt voor 4 personen
300 g zalmfilets
140 g droge spaghetti
20 g boter
2 teentjes knoflook
1 ui
80 g zongedroogde tomaten
125 g creme fraiche
400 g spinazie
Bereiding
Benodigdheden: 1 ovenbestendige koekenpan
Bereidingstijd: 30 minuten
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Kook de spagheb volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet opzij.
- Verhit een ovenbestendige koekenpan met de boter. Voeg hier de zalmfilets aan toe
en bak deze mooi goudbruin. Ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn. Haal uit de pan, voeg de ui en knoflook toe en bak de spinazie in dezelfde koekenpan tot deze geslonken is. - Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Voeg de tomaatjes en de creme fraiche toe aan de pan. Roer de kaas en de spaghetti erdoor. Meng alles goed.
- Leg de zalmfilets op de pasta, bestrooi met nog wat extra geraspte kaas en zet in de oven voor 10 minuten of tot de geraspte kaas goudbruin is en de zalm gaar.