Koken met Miljuschka
Creamy Easy pasta traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

Bereiding

Benodigdheden: 1 ovenbestendige koekenpan
Bereidingstijd: 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de spagheb volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet opzij.
  3. Verhit een ovenbestendige koekenpan met de boter. Voeg hier de zalmfilets aan toe
    en bak deze mooi goudbruin. Ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn. Haal uit de pan, voeg de ui en knoflook toe en bak de spinazie in dezelfde koekenpan tot deze geslonken is.
  4. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Voeg de tomaatjes en de creme fraiche toe aan de pan. Roer de kaas en de spaghetti erdoor. Meng alles goed.
  5. Leg de zalmfilets op de pasta, bestrooi met nog wat extra geraspte kaas en zet in de oven voor 10 minuten of tot de geraspte kaas goudbruin is en de zalm gaar.

Gerelateerde producten

Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

Cheeseburger met patat wafels
Cheeseburger met patat wafels
Koken met Miljuschka
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Broodjes van Linda