Koken met Miljuschka
Creamy Easy pasta traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

Bereiding

Benodigdheden: 1 ovenbestendige koekenpan
Bereidingstijd: 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de spagheb volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet opzij.
  3. Verhit een ovenbestendige koekenpan met de boter. Voeg hier de zalmfilets aan toe
    en bak deze mooi goudbruin. Ze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn. Haal uit de pan, voeg de ui en knoflook toe en bak de spinazie in dezelfde koekenpan tot deze geslonken is.
  4. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Voeg de tomaatjes en de creme fraiche toe aan de pan. Roer de kaas en de spaghetti erdoor. Meng alles goed.
  5. Leg de zalmfilets op de pasta, bestrooi met nog wat extra geraspte kaas en zet in de oven voor 10 minuten of tot de geraspte kaas goudbruin is en de zalm gaar.

Gerelateerde producten

Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Koken met Miljuschka
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Koken met Miljuschka
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Koken met Miljuschka