Koken met Miljuschka
Ham Kaas bladerdeeghapjes

Ingrediënten

  • 2 rollen vers bladerdeeg 230 gr per rol
  • 130 gr jong belegen Uniekaas in plakken
  • 5 el verse pesto
  • 100 gr beenham
  • 1 ei

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C (hetelucht 190 °C).
  2. Rol 1 rol bladerdeeg uit. Verdeel er de kaas over. Besmeer de kaas
    met de pesto. Verdeel de ham over de pesto.
  3. Leg de tweede deegrol op de ham. Snijd met een pizzasnijder of mes
    ongeveer 10 repen van ca. 2 cm van het deeg.
  4. Twist de deegrepen tot de vorm van een kaasstengel. Rol die repen
    dan op tot een bloem. Leg de hapjes op een met bakpapier beklede
    bakplaat.
  5. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de bladerdeeg hapjes
    met ei. Bak in 15 minuten goudbruin en gaar.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

AVG traybake met kaas
AVG traybake met kaas
Koken met Miljuschka
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda