Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas

Ingrediënten

  • 2 plakken Uniekaas belegen per broodje
  • 4 meergranen bollen
  • 1 el olijfolie
  • 150 gram groene asperge(tips)
  • 60 gram granaatappelpitten
  • 2 el balsamico crème / assetto balsamico

Bereiding

15 minuten

Was de asperges en breek het harde deel (aan de onderkant) van de asperges af.
Dep de asperges droog en grill/wok de groene asperge(tips), met de olijfolie en een beetje peper en zout, in 4 minuten beetgaar.
Snijd de broodjes open, besmeer deze eventueel met wat boter, en beleg met de kaas.
Leg de gegrilde aspergetips en granaatappelpitten erop en maak af met de balsamico crème.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Kaasstengels
Kaasstengels
Koken met Miljuschka
Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Koken met Miljuschka