Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de bodem van de fonduepan in met het teentje knoflook.
  2. Doe de wijn in de pan en breng aan de kook, doe het citroensap erbij.
  3. Voeg de Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella toe aan een fonduepan. Voeg vervolgens ook de geraspte Uniekaas Belegen toe aan de fonduepan. Blijf voortdurend roeren.
  4. Los de maïzena op in een klein schaaltje met een beetje wijn en roer tot een glad papje zonder klonten. Roer dit papje door de kaas.
  5. Breng de kaasfondue op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Voeg naar smaak een handje Uniekaas Geraspte kaas met Italiaanse kruiden toe.
  7. Serveer de kaasfondue met lekker stokbrood, groentesticks en crackers.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella

Strooi er vrolijk op los met deze heerlijke grote kaashagels. Een echte smaakmaker voor al je pizza's!

Belegen
Belegen
Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

Creamy Easy pasta traybake
Creamy Easy pasta traybake
Koken met Miljuschka
Kaasstengels
Kaasstengels
Koken met Miljuschka
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa