Koken met Miljuschka
Kaasstengels

Ingrediënten

  • 2 rollen bladerdeeg (vers)
  • 1 stuk Uniekaas Belegen 
  • 1 ei (geklutst)
  • Snuf Italiaanse kruiden
  • Snuf paprika poeder

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden en rasp de kaas.
  2.  Leg een vel bakpapier op een bakplaat en rol daarover 1 vel bladerdeeg uit. Bestrooi dit met 2/3 van de geraspte kaas.
  3.  Leg het andere vel bladerdeeg erop en bestrijk met het geklutste ei.
  4. Bestrooi de bovenkant met de overige geraspte kaas, snuf paprikapoeder, snuf Italiaanse kruiden en snijd dunnen reepjes van het deeg.
  5. Twist de deegreepjes tot de vorm van een kaasstengel. Bak 15-20 minuten in de oven totdat ze mooi goudbruin en knapperig zijn.

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden
Koken met Miljuschka
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Koken met Miljuschka
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Koken met Miljuschka