Koken met Miljuschka
Nacho's met kaas

Ingrediënten

  • 2 zakken tortillachips
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 groene peper gesnipperd
  • 4 vleestomaten in blokjes
  • 3 tenen knoflook geraspt
  • 500 gr rundergehakt
  • 1 el gerookt paprikapoeder
  • 2 el komijnpoeder
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 350 gr Uniekaas jong belegen geraspt
  • handje koriander
  • 1 rode peper fijngesneden
  • 4 el guacamole
  • 4 el zure room

Bereiding

Bereidingstijd: 35 minuten
Benodigdheden
: oven of airfryer, ovenschaal

  1. Doe het gehakt, de ui, knoflook, groene peper en tomaten in de pan en bak dit even aan.
  2. Doe de kruiden bij het gehakt-groentenmengsel.
  3. Leg de nachos op een ovenschaal, doe het gehaktmengsel erbovenop en maak af met de geraspte jong belegen Uniekaas.
  4. Doe de nachos’s 20 tot 25 in de oven op 190 graden.
  5. Maak de nacho’s af met zure room, guacamole, verse koriander en rode peper.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa