Koken met Miljuschka
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het roggebrood en leg op elk broodje een pak Uniekaas. Snijd de randen bij.
  2. Leg hierover de aardappels en leg daar nog extra plak kaas overheen.
  3. Spuit er mayonaise overheen zodat je de chips, asperges, rode ui, en de sla overheen kan doen.
  4. Maak af met geraspte oude Uniekaas.

Ik bel dol op kaas, maar dan ook echt dol! Of het nu oude of jonge kaas is, het is mijn standaard broodbeleg. Vaak kiezen we alleen voor een boterham met een beetje boter en een plak kaas, maar deze keer pak ik echt lekker uit. De lunch is een feestje met deze heerlijke smörrebröd variaties met garnalen, ei en kaas of kaas, aardappel en asperges.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Koken met Miljuschka
Aardappel Gratin
Aardappel Gratin
Koken met Miljuschka