Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten

Ingrediƫnten

  • Uniekaas stuk Jong
  • 4 kleine Turkse broodjes
  • 150 gram verse pesto
  • 90 gram parmaham
  • 4 Ć” 6 grote augurken
  • 3 takjes tijm

Bereiding

15 minuten inclusief oventijd

Rooster het krentenbrood in een broodrooster of koekenpan.
Besmeer het krentenbrood met boter.
Snijd met de kaasschaaf 4-6 plakken van Uniekaas stuk Oud.
Leg de plakken op het krentenbrood en smeer vervolgens op iedere snee wat stroop.
Strooi de rucola erover.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas
Koken met Miljuschka
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Koken met Miljuschka
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda