Koken met Miljuschka
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

Bereiding

Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de pompoen in blokjes, en breek de bloemkool in kleine roosjes en snijd de rode
    uien in partjes.
  3. Doe de pompoen,bloemkool en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover
    en bestrooi met takjes tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
  4. Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de kikkererwten toe. Meng alles goed door
    elkaar.
  6. Verdeel de Uniekaas Geraspte kaas met Italiaanse kruiden gelijkmatig over de groenten en zet de
    ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Gerelateerde producten

Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Koken met Miljuschka
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa