Ingrediënten
3 tortilla wraps
1 a 2 gegrilde paprika’s in reepjes uit pot
100 g crème fraîche
175 g Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella of Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi
Tomatensaus
100 g champignons, in plakjes
Olijfolie
Zout en peper
Verse basilicumblaadjes (optioneel)
Truffelolie (voor de Tartufo variant)
Plakjes chorizo
Verse rucola
Extra creme fraiche of pesto rosso
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Wrappizza Bianca:
o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
o Beleg de wrap met paprika in reepjes.
o Bestrooi met geraspte kaas.
o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
o Haal uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.
- Wrappizza Rosso:
o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje tomatensaus.
o Beleg de wrap met plakjes champignons.
o Bestrooi met geraspte kaas.
o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is. - Wrappizza Tartufo:
o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
o Leg dunne plakjes chorizo op de wrap
o Bestrooi met geraspte kaas.
o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
o Serveer met verse rucola en druppel wat truffelolie eroverheen
- Haal de wrappizza's uit de oven en snijd ze in punten. Serveer direct.