Broodjes van Linda
Video afspelen
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas

Ingrediënten

Voor 2 personen:

2 el neutrale olie
2 rode uien (ongeveer 125 gram), flinterdunne ringen
1 el balsamico azijn, hoe ouder hoe lekkerder
2 brioche broodjes
plakjes jong belegen kaas, geschaafd van een blok Uniekaas
handje rucola
optioneel: mosterd(saus)


Bereiding

Bereidingstijd: 20-25 minuten

Gekaramelliseerde balsamico ui

Verwarm de olie en bak de uienringen gedurende minimaal 20 minuten op zacht vuur. Schep regelmatig om, zodat ze niet te bruin bakken. Ze moeten vooral zacht en zoet worden. Voeg dan de balsamico toe en bak nog 5 minuten tot het meeste vocht verdampt is. Schep ook nu regelmatig om.

Bewaar de uien apart en grill de briochebroodjes kort in de pan. Besmeer de broodjes desgewenst met mosterd. Beleg ze vervolgens met gekaramellisserde rode ui
Schaaf een aantal plakken jong belegen kaas op je broodje en maak het geheel af met een handje rucola.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda