Ingrediënten
Voor 2 personen:
2 el neutrale olie
2 rode uien (ongeveer 125 gram), flinterdunne ringen
1 el balsamico azijn, hoe ouder hoe lekkerder
2 brioche broodjes
plakjes jong belegen kaas, geschaafd van een blok Uniekaas
handje rucola
optioneel: mosterd(saus)
Bereiding
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Gekaramelliseerde balsamico ui
Verwarm de olie en bak de uienringen gedurende minimaal 20 minuten op zacht vuur. Schep regelmatig om, zodat ze niet te bruin bakken. Ze moeten vooral zacht en zoet worden. Voeg dan de balsamico toe en bak nog 5 minuten tot het meeste vocht verdampt is. Schep ook nu regelmatig om.
Bewaar de uien apart en grill de briochebroodjes kort in de pan. Besmeer de broodjes desgewenst met mosterd. Beleg ze vervolgens met gekaramellisserde rode ui
Schaaf een aantal plakken jong belegen kaas op je broodje en maak het geheel af met een handje rucola.
Eet smakelijk!