Ingrediënten
• 400 g aardappelschijfjes
• 500 g broccoli en bloemkool (gemengd)
• 400 g worstjes (voorbeeld noemen/anders soort vlees?))
• 2 el kerriepoeder
• 150g Uniekaas Traybake Hollandse stijl
• 3 el olijfolie
• Peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de aardappels en snijd ze in schijfjes. Hak de broccoli en bloemkool in stukken.
- Doe de aardappels, broccoli en bloemkool in een kom en meng ze met kerriepoeder en olijfolie.
- Verdeel de groenten over de bakplaat en leg de worstjes er gelijkmatig overheen.
- Besprenkel het geheel met peper en zout naar smaak.
- Rooster de traybake gedurende 25 minuten in het midden van de oven.
Verdeel de Uniekaas er de laatste vijf minuten overheen.