Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas

Ingrediënten

  • 2 plakken Uniekaas belegen per broodje
  • 4 meergranen bollen
  • 1 el olijfolie
  • 150 gram groene asperge(tips)
  • 60 gram granaatappelpitten
  • 2 el balsamico crème / assetto balsamico

Bereiding

15 minuten

Was de asperges en breek het harde deel (aan de onderkant) van de asperges af.
Dep de asperges droog en grill/wok de groene asperge(tips), met de olijfolie en een beetje peper en zout, in 4 minuten beetgaar.
Snijd de broodjes open, besmeer deze eventueel met wat boter, en beleg met de kaas.
Leg de gegrilde aspergetips en granaatappelpitten erop en maak af met de balsamico crème.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda
Nacho's met kaas
Nacho's met kaas
Miljuschka