Miljuschka
Kaasstengels

Ingrediënten

  • 2 rollen bladerdeeg (vers)
  • 1 stuk Uniekaas Belegen 
  • 1 ei (geklutst)
  • Snuf Italiaanse kruiden
  • Snuf paprika poeder

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden en rasp de kaas.
  2.  Leg een vel bakpapier op een bakplaat en rol daarover 1 vel bladerdeeg uit. Bestrooi dit met 2/3 van de geraspte kaas.
  3.  Leg het andere vel bladerdeeg erop en bestrijk met het geklutste ei.
  4. Bestrooi de bovenkant met de overige geraspte kaas, snuf paprikapoeder, snuf Italiaanse kruiden en snijd dunnen reepjes van het deeg.
  5. Twist de deegreepjes tot de vorm van een kaasstengel. Bak 15-20 minuten in de oven totdat ze mooi goudbruin en knapperig zijn.

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Uniekaas romige kip uit de pan
Uniekaas romige kip uit de pan
Miljuschka
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda