Miljuschka
Easy cheesy uniekaas plaatpizza quattro formaggi

Ingrediënten

  • rol kant-en-klaar pizzadeeg
  • 200 g passata (gezeefde tomatensaus)
  • 1 courgette
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 175 g Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Rol het kant-en-klare hartige taartdeeg uit op de bakplaat of in de ovenschaal.
  3. Verdeel de passata (gezeefde tomatensaus) gelijkmatig over het deeg.
  4. Snijd de courgette in dunne plakjes en beleg de passata met de courgetteplakjes.
  5. Bestrooi de plaattaart met gedroogde oregano naar smaak.
  6. strooi de Quattro Formaggi kaas gelijkmatig over de plaattaart.
  7. Plaats de bakplaat of ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20-25 minuten, of totdat het deeg goudbruin is en de kaas gesmolten en lichtbruin is.
  8. Haal de plaattaart uit de oven en laat deze iets afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Quattro Formaggi
Pizza hagel Quattro Formaggi

Meer recepten

Hard broodje met pompoenpitten, radijs, avocado en veldsla
Hard broodje met pompoenpitten, radijs, avocado en veldsla
Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei
Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas