Ingrediënten
- rol kant-en-klaar pizzadeeg
- 200 g passata (gezeefde tomatensaus)
- 1 courgette
- 1 tl gedroogde oregano
- 175 g Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Rol het kant-en-klare hartige taartdeeg uit op de bakplaat of in de ovenschaal.
- Verdeel de passata (gezeefde tomatensaus) gelijkmatig over het deeg.
- Snijd de courgette in dunne plakjes en beleg de passata met de courgetteplakjes.
- Bestrooi de plaattaart met gedroogde oregano naar smaak.
- strooi de Quattro Formaggi kaas gelijkmatig over de plaattaart.
- Plaats de bakplaat of ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20-25 minuten, of totdat het deeg goudbruin is en de kaas gesmolten en lichtbruin is.
- Haal de plaattaart uit de oven en laat deze iets afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.