Miljuschka
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas

Ingrediënten

Ik bel dol op kaas, maar dan ook echt dol! Of het nu oude of jonge kaas is, het is mijn standaard broodbeleg. Vaak kiezen we alleen voor een boterham met een beetje boter en een plak kaas, maar deze keer pak ik echt lekker uit. De lunch is een feestje met deze heerlijke smörrebröd variaties met garnalen, ei en kaas of kaas, aardappel en asperges.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Broodjes van Linda
Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei
Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei