Miljuschka
Uniekaas wrappizza met pizza hagel

Ingrediënten

  • 3 tortilla wraps
  • Gegrilde groenten naar keuze (bijv. paprika, courgette, aubergine)
  • 100 g crème fraîche
  • 175 g Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella
  • Tomatensaus
  • 100 g champignons, in plakjes
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Verse basilicumblaadjes (optioneel)
  • Truffelolie (voor de Tartufo variant)
  • Plakjes chorizo
  • Verse rucola
  • Extra creme fraiche of pesto rosso

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Wrappizza Bianca:
    1. Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    2. Beleg de wrap met gegrilde groenten naar keuze.
    3. Bestrooi met geraspte kaas.
    4. Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    5. Haal uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.
  3. Wrappizza Rosso:
    1. Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje tomatensaus.
    2. Beleg de wrap met plakjes champignons.
    3. Bestrooi met geraspte kaas.
    4. Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
  4. Wrappizza Tartufo:
    1. Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    2. Druppel wat truffelolie over de wrap (naar smaak).
    3. Leg dunne plakjes chorizo op de wrap
    4. Bestrooi met geraspte kaas.
    5. Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    6. Serveer met verse rucola
  5. Haal de wrappizza's uit de oven en snijd ze in punten. Serveer direct.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Quattro Formaggi
Pizza hagel Quattro Formaggi

Meer recepten

Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei
Croissant met jonge kaas, ham en een gepocheerd ei
Kaasfondue met Pizzahagel en Traybake
Kaasfondue met Pizzahagel en Traybake
Miljuschka
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Miljuschka