Ingrediënten
- 3 tortilla wraps
- Gegrilde groenten naar keuze (bijv. paprika, courgette, aubergine)
- 100 g crème fraîche
- 175 g Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella
- Tomatensaus
- 100 g champignons, in plakjes
- Olijfolie
- Zout en peper
- Verse basilicumblaadjes (optioneel)
- Truffelolie (voor de Tartufo variant)
- Plakjes chorizo
- Verse rucola
- Extra creme fraiche of pesto rosso
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Wrappizza Bianca:
- Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
- Beleg de wrap met gegrilde groenten naar keuze.
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
- Haal uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.
- Wrappizza Rosso:
- Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje tomatensaus.
- Beleg de wrap met plakjes champignons.
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
- Wrappizza Tartufo:
- Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
- Druppel wat truffelolie over de wrap (naar smaak).
- Leg dunne plakjes chorizo op de wrap
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
- Serveer met verse rucola
- Haal de wrappizza's uit de oven en snijd ze in punten. Serveer direct.